News resources

News, company info, and media resources.

 • Priručnik za prevodioce

 • Sa ponosom vam predstavljamo knjigu objavljenu početkom juna 2015. u Beogradu - Priručnik za prevodioce, Čedomira Pušice. Nezaobilazno štivo za sve stručne prevodioce.

  Priručnik za prevodioce

  Priručnik za prevodioce je nastao kao odgovor na brojna pitanja i nepoznanice sa kojima se prevodioci i drugi frilenseri suočavaju, počev od studija, preko specijalizacije u određenoj materiji pa sve do momenta kada se otisnu u poslovne ili preduzetničke vode.

  Napisan je prijemčivim jezikom, lako se čita i zadržava vašu pažnju od prve do poslednje korice. Priručnik će izmeniti vaš pogled na posao prevođenja, a mnogim njegovim aspektima ćete se ponovo vraćati, budući da je koncipiran kao trajna pomoć u poslu.

  Priručnik predočava najbolja svetska i lična iskustva i afirmiše mali i srednji biznis. Kroz sistematičan pristup autora svakom pojedinačnom aspektu profesionalne karijere pojedinca steći ćete širu sliku sopstvenog mesta u poslovnom mozaiku i dobiti dovoljno materijala da odatle napredujete i u potpunosti iskoristite svoj potencijal.

  „Ako ste najpametnija osoba u prostoriji, onda ste u pogrešnoj prostoriji.“ (anoniman autor)

  Naručite svoj primerak na sajtu www.frilenser.rs ili prošetajte do knjižare Plato u Knez Mihailovoj ulici u Beogradu.

  Čedomir Pušica